sarah-abraham-assortiment

Abraham & Sarah huren Utrecht

Heeft u een mooie feestzaal gehuurd of viert u thuis een gezellig feest, en wilt u de gasten op een unieke wijze ontvangen? Dan is het natuurlijk erg leuk om een groot opblaasfiguur bij de entree te plaatsen. Verhuur Plezier in Huizen laat u zien dat dit heel voordelig kan. Wij bieden u de mogelijkheid om tegen een heel aantrekkelijk tarief een levensgrote opblaaspop te huren. Uiteraard hebben wij een breed assortiment opblaasbare figuren en poppen, waardoor er voor iedere gelegenheid een goede optie te vinden is. Zo feestelijk zijn uw gasten niet eerder onthaald!

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

50 jaar opblaaspop huren: Als iemand vijftig jaar wordt, dan moet dat natuurlijk groots gevierd worden. Vaak is het zo dat familie en/of vrienden een Abraham of Sarah verzorgen. Zonder een dergelijke pop is het feest natuurlijk niet compleet! Natuurlijk kunt u ook bij Verhuur Plezier terecht voor een opblaasbare Abraham of Sarah. Deze hebben wij beschikbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben wij Abraham opblaaspoppen met een oude uitstraling, maar ook voor een jonge uitvoering van Abraham bent u bij ons van harte welkom. Ditzelfde geldt uiteraard voor de opblaaspop van Sarah. De jarige Abraham of Sarah zal absoluut blij verrast zijn met dit levensgrote ‘evenbeeld’.

Een geboortebaby/ooievaar huren

Als er een kindje ter wereld komt, dan is dit natuurlijk een onvergetelijke gebeurtenis. Nieuwe ouders hebben natuurlijk de wens om de geboorte direct aan de buitenwereld bekend te maken. Iedereen mag weten dat er een mooi meisje of knap jongetje geboren is. Dit kan natuurlijk met slingers en ballonnen, maar u kunt ook grootser uitpakken. Bij ons kunt u een reusachtige opblaasbare baby huren of opblaasbare ooievaar huren tegen een aantrekkelijke prijs. Bent u meer van het traditionele? Dan hebben wij ook een erg leuke opblaasbare ooievaar in het assortiment.

Een verjaardag vieren

Een verjaardag is natuurlijk altijd een feestje waard, niet alleen wanneer het om Abraham of Sarah gaat. Wij hebben leuke opblaasbare poppen, zowel mannelijk als vrouwelijk, die kunnen worden geleverd met een leeftijdsbord. Denk aan 18, 21, 25, 30 of bijvoorbeeld 40 jaar. Uiteraard zijn er meer leeftijden mogelijk, tot wel 80 jaar. U kunt dan ook kiezen voor jong uitziende opblaaspoppen, maar ook voor opblaaspoppen met de uitstraling van een opa of oma.

Een opblaasbaar bruidspaar huren

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een opblaasbaar bruidspaar. Wordt er een huwelijksjubileum gevierd? Dan is dit natuurlijk ook de ideale gelegenheid om een leuk onthaal te realiseren, voor de gasten of misschien wel voor het bruidspaar zelf. Het opblaasbare bruidspaar zorgt gegarandeerd voor een zeer geslaagd feest.

Reserveer direct online

Wilt u een opblaasbare pop huren voor in Utrecht? U kunt de gewenste opblaaspop kiezen uit het assortiment en direct al uw voorkeuren aangeven, zoals ook de gewenste ophaaldag en –tijd en de dag en tijd van het retourneren. U kunt vooraf natuurlijk onze flexibele ophaaltijden bekijken. Uw reservering is niet definitief als u geen bevestiging van ons heeft ontvangen. Houd deze daarom goed in de gaten. U ontvangt deze per mail. U krijgt de opblaaspop van ons mee in een oranje tas, welke compact genoeg is om te vervoeren in een personenauto. Uiteraard zitten hier alle benodigdheden bij en vindt u in de tas ook een instructie voor het opzetten van de opblaaspop.

Onze locatie
U kunt de opblaasfiguren ophalen en retourneren op de locatie van Verhuur Plezier in Huizen. Het is ongeveer een half uur rijden naar onze vestiging in Huizen, aan het Hoefblad 39.