Sarah & Abraham Bussum huren

sarah-abraham-assortiment

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Abraham huren in Bussum

Wilt u een feestje in Bussum compleet maken met een mooie opblaaspop? Verhuur Plezier helpt u graag! Wij hebben diverse leuke opblaasfiguren voor de meest uiteenlopende speciale gelegenheden. U kunt hierbij denken aan een geboorte, een vijftigste verjaardag, een reguliere verjaardag of bijvoorbeeld een huwelijksjubileum. Wij staan voor u klaar wanneer u interesse heeft in het huren van een opblaasbaar figuur in Bussum en omgeving. U kunt altijd bij ons terecht.

Opblaasbare Sarah in Bussum huren

Viert aan man of vrouw zijn of haar vijftigste verjaardag? Daar hoort natuurlijk een Abraham of Sarah bij! Wij hebben deze voor u, in opblaasbare vorm. De opblaasbare Sarah en Abraham zijn bijzonder groot, tot maximaal 3.20 meter, en vormen dan ook een opvallende verschijning. Voor iedere Abraham en elke Sarah hebben wij een jonge en een oudere uitvoering, zodat u hier een leuke keuze uit kunt maken. Deze poppen zijn ook van een leeftijdsbordje te voorzien voor vrijwel elke andere verjaardag of bijvoorbeeld voor een gezellig huwelijksfeest. Is er een kleintje geboren en wilt u dit op spectaculaire wijze aan de buitenwereld laten weten? Dan hebben wij een grote opblaasbare baby en, voor de liefhebber, hebben wij natuurlijk ook een opblaasbare ooievaar.

Huur opblaasfiguur

Al onze opblaasbare figuren zijn online te reserveren. Als u advies wilt bij het maken van uw keuze, dan kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. U kunt alles met betrekking tot het huren van de opblaaspoppen in de regio Bussum online regelen. Zo kunt u hierbij ook aangeven wanneer u het figuur wilt komen halen en wanneer u deze wilt retourneren. U betaalt voor de eerste dag een dagtarief en vervolgens een kleine extra prijs voor iedere opvolgende dag. Halen en terugbrengen op dezelfde dag behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De opblaasfiguren worden inclusief alle benodigdheden voor het opzetten aangeboden. U krijgt het geheel mee in een compacte tas die in een gewone auto past.

Goed bereikbaar vanaf Bussum

Als u een opblaaspop in Bussum wilt opzetten, dan kan Verhuur Plezier u zeker goed van dienst zijn. Wij zijn gevestigd aan het Hoefblad 39 in Huizen. Dit is iets meer dan acht kilometer rijden vanaf Bussum. De afstand is dan ook zeker goed aan te rijden. Vindt het feest dichterbij Utrecht plaats? Dan kunt u ook op onze andere locatie terecht, aan de Hammarskjoldhof 19 in Utrecht. Voor onze openingstijden kunt u hier een kijkje nemen.