Opblaaspop huren in Houten

Een grote en feestelijke opblaaspop huren hoeft niet duur te zijn. Dit bewijst Verhuur Plezier. U kunt bij ons de meest uiteenlopende opblaasbare poppen en figuren huren tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u bijvoorbeeld een grote baby in de tuin in Houten, om te vieren dat er een kindje is geboren? Dan betaalt u een scherp huurtarief voor de eerste dag. Voor elke dag dat u de opblaasbare baby langer wilt houden betaalt u slechts een paar euro extra. Zo kunt u voordelig genieten van een opvallende en unieke opblaaspop.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Sarah pop huren Houten

Is het tijd om een verjaardag te vieren en gaat het speciaal om de verjaardag van een Sarah of een Abraham? Dan hebben we zeker leuke opties. Op de eerste plaats is er een sfeervolle Abraham te huur met de uitstraling van een echte opa. Deze is bijzonder sfeervol. Wilt u toch een wat ‘lossere’ uitvoering? Dan is de jonge uitvoering van Abraham zeker een leuke optie. Ook als het om een Sarah gaat hebben wij zowel een jonge als een oude uitvoering. De jarige Sarah of Abraham zal zeker verrast worden door deze enorme opblaaspop in Houten. Uiteraard krijgt u bij de opblaaspop een blower en haringen om de opblaaspop goed stevig te bevestigen. Daarnaast krijgt u een goede instructie voor het opzetten van het opblaasbare figuur. U kunt dit het best met minimaal twee personen doen.

Houten jubileum opblaaspop huren

Uiteraard hebben wij niet alleen opblaaspoppen die kunnen worden opgezet om een geboorte te vieren. In deze categorie hebben wij een baby en een opblaasbare ooievaar. Echter, ook voor andere gelegenheden hebben wij leuke opblaaspoppen te huur. Zo kunt u bij ons terecht voor een leuk bruidspaar. Indien gewenst kan deze worden voorzien van een bordje met een leeftijd. Deze bordjes kunnen ook worden gebruikt als u een opblaaspop wilt plaatsen voor een verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een bordje met 18, 21, 25, 30, 60, 75 of zelfs 80. Bijna alles is mogelijk!

Abraham & Sarah pop huren Houten

Hoefblad 39
1273 AB Huizen

Ophalen- & terug brengen is mogelijk binnen de tijden:
Maandag-Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 13:00

Jubileum opblaaspop Houten

Wilt u de opblaaspop in Houten opzetten? Dan kunt u goed terecht bij onze ophaal- en terugbreng locatie in Huizen. U kunt bij het reserveren zelf de gewenste dag en tijd aangeven voor zowel het ophalen als het terugbrengen.  U rijdt er een klein half uurtje over. Bekijk vooraf ook onze flexibele openingstijden voor het ophalen. Reserveer vandaag nog één van onze leuke opblaasbare poppen voor verjaardagen, een pensioen pop of een geboorte opblaasfiguur. Uiteraard kunt u bij ons ook een opblaas Abraham of een Sarah pop huren.