Abraham, Sarah huren in Houten

sarah-abraham-assortiment

Opblaasfiguren Houten

Een grote en feestelijke opblaaspop huren hoeft niet duur te zijn. Dit bewijst Verhuur Plezier. U kunt bij ons de meest uiteenlopende opblaasbare poppen en figuren huren tegen een aantrekkelijke prijs. Wilt u bijvoorbeeld een grote baby in de tuin in Houten, om te vieren dat er een kindje is geboren? Dan betaalt u een scherp huurtarief voor de eerste dag. Voor elke dag dat u de opblaasbare baby langer wilt houden betaalt u slechts een paar euro extra. Zo kunt u voordelig genieten van een opvallende en unieke opblaaspop.

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Ruim assortiment Abrahams, Sarahs en Baby’s

Uiteraard hebben wij niet alleen opblaaspoppen die kunnen worden opgezet om een geboorte te vieren. In deze categorie hebben wij een baby en een opblaasbare ooievaar. Echter, ook voor andere gelegenheden hebben wij leuke opblaaspoppen te huur. Zo kunt u bij ons terecht voor een leuk bruidspaar. Indien gewenst kan deze worden voorzien van een bordje met een leeftijd. Deze bordjes kunnen ook worden gebruikt als u een opblaaspop wilt plaatsen voor een verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een bordje met 18, 21, 25, 30, 60, 75 of zelfs 80. Bijna alles is mogelijk!

Sarah & Abraham huren Houten

Is het tijd om een verjaardag te vieren en gaat het speciaal om de verjaardag van een Sarah of een Abraham? Dan hebben we zeker leuke opties. Op de eerste plaats is er een sfeervolle Abraham te huur met de uitstraling van een echte opa. Deze is bijzonder sfeervol. Wilt u toch een wat ‘lossere’ uitvoering? Dan is de jonge uitvoering van Abraham zeker een leuke optie. Ook als het om een Sarah gaat hebben wij zowel een jonge als een oude uitvoering. De jarige Sarah of Abraham zal zeker verrast worden door deze enorme opblaaspop in Houten. Uiteraard krijgt u bij de opblaaspop een blower en haringen om de opblaaspop goed stevig te bevestigen. Daarnaast krijgt u een goede instructie voor het opzetten van het opblaasbare figuur. U kunt dit het best met minimaal twee personen doen.

Kom de Abraham, Sarah of Baby ophalen!

Wilt u de opblaaspop in Houten opzetten? Dan kunt u goed terecht bij onze ophaal- en terugbrenglocatie in Huizen. U kunt bij het reserveren zelf de gewenste dag en tijd aangeven voor zowel het ophalen als het terugbrengen.  U rijdt er een klein half uurtje over. Bekijk vooraf ook onze flexibele openingstijden voor het ophalen.