Abraham & Sarah huren Nieuwegein
sarah-abraham-assortiment

Opblaasbare Baby huren Nieuwegein

Wilt u een groot opblaasbaas figuur om een feest in Nieuwegein compleet te maken? Verhuur Plezier biedt u precies wat u nodig heeft. U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten opblaasbare poppen en figuren, van groot formaat uiteraard. Huur bijvoorbeeld een Abraham van meer dan drie meter hoog, of een levensgrote Sarah. Dit zijn nog slechts enkele opties die wij u kunnen bieden, want ons assortiment is zeer compleet. Bij ons vindt u gegarandeerd een leuke opblaaspop voor iedere feestelijke gelegenheid in Nieuwegein.

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Van geboorte tot 85e verjaardag

Binnen ons brede assortiment opblaasbare poppen en figuren kunt u voor de meest verschillende feestelijke gelegenheden een leuke optie vinden. Voor de geboorte van een jongen of meisje kunt u kiezen voor een opblaasbare ooievaar of een grote baby. Voor een verjaardag hebben wij leuke mannelijke en vrouwelijke figuren en voor de vijftigste verjaardag hebben wij verschillende uitvoeringen van Abraham en Sarah. Zo hebben wij van beide soorten een oude en een jonge uitvoering. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een leuk bruidspaar. Kortom, de meest verschillende opblaaspoppen en –figuren staan voor u klaar.

Voordelig een opblaaspop huren

Als u in Nieuwegein een opblaaspop wilt plaatsen, dan kunt u deze heel voordelig bij ons huren. Wij hanteren scherpe dagprijzen. Dit betekent overigens niet dat onze opblaasbare figuren slechts voor een dag te huur zijn. U kunt er ook voor kiezen de opblaaspop enkele dagen te laten staan. Voor elke dag dat u langer huurt betaalt u een klein bedrag extra. Uiteraard is het wel mogelijk om de opblaaspop op dezelfde dag te halen en weer terug te brengen. Dit is natuurlijk helemaal aan u. U kunt onze ruime ophaaltijden hier bekijken. Wij stellen ons hierin zeer flexibel op. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bereikbaarheid van onze locatie

Wij zijn vanuit Nieuwegein zeer goed bereikbaar. U vindt Verhuur Plezier in Huizen. Deze afhaal- en retourneerlocatie ligt op nog geen vijftien kilometer van het centrum van Nieuwegein. Wij zorgen ervoor dat u de gereserveerde opblaaspop gemakkelijk in een personenauto kunt vervoeren. Uiteraard krijgt u er alle benodigdheden bij, zoals een blower, haringen voor de bevestiging en een heldere instructie om de opblaaspop op te zetten. Het is aan te raden om het opblaasfiguur met twee personen te plaatsen. Uiteraard kunt u ook hiervoor altijd contact opnemen voor meer informatie en persoonlijk advies.