Opblaaspop huren in Eemnes

Bent u bezig met het organiseren van een feest in Eemnes en zoekt u nog naar dat ene detail dat gegarandeerd voor succes zorgt? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij Verhuur Plezier. Wij bieden u de mogelijkheid om een levensgrote pop te huren. Een opblaasbare pop wel te verstaan. Al onze opblaasfiguren worden compact verpakt, waardoor u deze gemakkelijk in een personenauto kunt vervoeren naar de locatie in Eemnes. U krijgt uiteraard alle benodigdheden erbij, zoals een praktische instructie voor het opzetten, haringen voor het vastzetten van de opblaaspop en een blower om het figuur goed opgeblazen te houden.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham & Sarah pop huren Eemnes

Hoefblad 39
1273 AB Huizen

Ophalen- & terug brengen is mogelijk binnen de tijden:
Maandag-Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 13:00

Jubileum opblaaspop Eemnes

Als u een opblaaspop of opblaasfiguur in Eemnes wilt neerzetten, dan kunt u terecht op onze locatie in Huizen. Dit ligt op nog geen tien kilometer van Eemnes en de locatie is zeer goed te bereiken. Gaat u het feest in een andere plaats vieren en is Utrecht mogelijk voor u dichterbij? Dan hebben wij hier ook een locatie voor het ophalen en retourneren van de opblaasfiguren, aan de Hammarskjoldhof 19. Van beide locaties kunt u de flexibele openingstijden hier vinden. Wij zijn u graag van dienst.

Sarah 50 jaar pop huren Eemnes

Een vijftigste verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden. Een halve eeuw, dat is niet niks! Er mag dan ook best wel wat aandacht aan dit feestelijke gebeuren worden besteed. In de meeste gevallen wordt er uiteraard ook gezorgd voor een Abraham of een Sarah. Natuurlijk kunt u deze ook huren bij Verhuur Plezier. Voor de heren hebben wij een grote opblaasbare Abraham in een jonge uitvoering en een Abraham in een oudere opa uitvoering. Voor onze Sarah geldt hetzelfde. Ook zij is te huur in een jonge en oudere versie. Leuk om de uitstraling goed aan te passen aan de sfeer en de jarige persoon natuurlijk.

Geboorte of verjaardag pop huren Eemes

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht als u een Sarah of een Abraham in Eemnes nodig heeft. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een enorme baby, een ooievaar of bijvoorbeeld een bruidspaar. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende opblaaspop, van bruiloften en jubilea tot Sarah en Abraham, van verjaardagen tot geboorten.
Alle opblaaspoppen en –figuren zijn natuurlijk op onze website te bekijken. Bij iedere opblaasfiguur ziet u ook de nodige extra informatie staan. Als u nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.