Huur opblaasfiguur Eemnes

sarah-abraham-assortiment

Abraham & Sarah huren Eemnes

Bent u bezig met het organiseren van een feest in Eemnes en zoekt u nog naar dat ene detail dat gegarandeerd voor succes zorgt? Dan vindt u zeker wat u zoekt bij Verhuur Plezier. Wij bieden u de mogelijkheid om een levensgrote pop te huren. Een opblaasbare pop wel te verstaan. Al onze opblaasfiguren worden compact verpakt, waardoor u deze gemakkelijk in een personenauto kunt vervoeren naar de locatie in Eemnes. U krijgt uiteraard alle benodigdheden erbij, zoals een praktische instructie voor het opzetten, haringen voor het vastzetten van de opblaaspop en een blower om het figuur goed opgeblazen te houden.

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Sarah en Abraham

Een vijftigste verjaardag moet natuurlijk groots gevierd worden. Een halve eeuw, dat is niet niks! Er mag dan ook best wel wat aandacht aan dit feestelijke gebeuren worden besteed. In de meeste gevallen wordt er uiteraard ook gezorgd voor een Abraham of een Sarah. Natuurlijk kunt u deze ook huren bij Verhuur Plezier. Voor de heren hebben wij een grote opblaasbare Abraham in een jonge uitvoering en een Abraham in een oudere opa uitvoering. Voor onze Sarah geldt hetzelfde. Ook zij is te huur in een jonge en oudere versie. Leuk om de uitstraling goed aan te passen aan de sfeer en de jarige persoon natuurlijk.

Opblaasfiguren verjaardag en geboorte

Natuurlijk kunt u niet alleen bij ons terecht als u een Sarah of een Abraham in Eemnes nodig heeft. Wij kunnen u ook van dienst zijn met een enorme baby, een ooievaar of bijvoorbeeld een bruidspaar. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passende opblaaspop, van bruiloften en jubilea tot Sarah en Abraham, van verjaardagen tot geboorten. Alle opblaaspoppen en –figuren zijn natuurlijk op onze website te bekijken. Bij iedere opblaasfiguur ziet u ook de nodige extra informatie staan. Als u nog vragen heeft, dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Ophaallocaties Verhuur Plezier

Als u een opblaaspop of opblaasfiguur in Eemnes wilt neerzetten, dan kunt u terecht op onze locatie in Huizen. Dit ligt op nog geen tien kilometer van Eemnes en de locatie is zeer goed te bereiken. Gaat u het feest in een andere plaats vieren en is Utrecht mogelijk voor u dichterbij? Dan hebben wij hier ook een locatie voor het ophalen en retourneren van de opblaasfiguren, aan de Hammarskjoldhof 19. Van beide locaties kunt u de flexibele openingstijden hier vinden. Wij zijn u graag van dienst.