Opblaaspop huren in Blaricum

Wilt u een opblaasfiguur huren in Blaricum, voor een verjaardag, een geboorte of misschien wel een huwelijksjubileum? Verhuur Plezier kan u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben een breed assortiment opblaasfiguren, zoals Sarah en Abraham, een opblaasbare baby, een ooievaar en een bruidspaar. U kunt bij ons alle kanten op wanneer u een opblaasfiguur wilt huren in de omgeving van Blaricum.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham & Sarah pop huren Blaricum

Wij zijn vanuit Blaricum zeer goed te bereiken. U vindt onze locatie in Huizen, aan het Hoefblad 39. Dit is een ruime drie kilometer weg van Blaricum. U rijdt er minder dan tien minuten over om bij ons te komen. Hier leest u meer over onze openingstijden. Wij hebben ook een locatie in Utrecht, mocht deze dichterbij de feestlocatie zijn. U kunt de gewenste locatie uiteraard aan ons aangeven. Wij zorgen ervoor dat uw opblaasfiguur op de afgesproken dag en tijd voor u klaarstaat. Vanuit Huizen is het uiteraard het makkelijkst om te kiezen voor Huizen als ophaallocatie. Hier kunt u gemakkelijk een Sarah of Abraham pop huren voor een verjaardag of jubileum.

Blaricum Abraham pop huren

Wordt er een huwelijksjubileum gevierd en bent u op zoek naar een leuk versiersel, bijvoorbeeld voor bij de voordeur of de entree? Dan hebben wij een prachtig opblaasbaar bruidspaar. Eventueel kan dit bruidspaar worden voorzien van een bord waarop het aantal jaren weer wordt gegeven. Uiteraard geldt ditzelfde voor de Sarah en Abraham poppen. Deze kunnen afzonderlijk worden gehuurd en zijn ook goed in te zetten voor andere verjaardagen. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook een leuk 18 of 21 bord bij plaatsen. Voor de vijftigste verjaardag mag een opvallende Sarah of Abraham natuurlijk niet missen. U kunt bij ons een jonge en een oude versie huren in de regio Blaricum.

Blaricum jubileum opblaaspop huren

U kunt het gewenste opblaasfiguur gemakkelijk via de website van Verhuur Plezier reserveren. Uw reservering is definitief wanneer u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Vervolgens kunt u uw gereserveerde opblaasfiguur in een compacte tas ophalen. Deze past in een reguliere personenauto. U betaalt een huurprijs per dag. Wilt u het opblaasfiguur ophalen en enkele dagen later pas weer retourneren? Dit is uiteraard geen probleem. Voor iedere dag extra betaalt u een kleine meerprijs.

Baby opblaasfiguur huren

Wanneer er een baby is geboren, dan mag de hele wereld dit uiteraard weten. Het is absoluut een feestje waard! U kunt bij ons een reusachtige opblaasbaby huren, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht voor een traditionele opblaasbare ooievaar. Wij leveren al onze opblaasfiguren inclusief alle benodigdheden, zoals een blower en haringen. Daarnaast krijgt u uiteraard instructies voor het opzetten van ons mee.

Sarah pop huren in Blaricum

Sarah jubileum opblaasfiguren zijn een populaire en vrolijke manier om een bijzondere mijlpaal in uw leven te vieren. Of het nu gaat om uw 50e verjaardag, uw 25-jarig huwelijksjubileum, of een ander belangrijk moment, deze kleurrijke opblaasbare figuren voegen een feestelijke sfeer toe aan elke viering. Met hun grote, opvallende ontwerpen trekken ze meteen uw aandacht en zorgen ze voor een glimlach op het gezicht van uw gasten. Of u nu kiest voor een reusachtige opblaasbare ‘Sarah’ pop of andere feestelijke figuren, deze decoraties zorgen voor een onvergetelijke en vrolijke atmosfeer op uw jubileumfeest.