Abraham & Sarah huren Loosdrecht

sarah-abraham-assortiment

Loosdrecht opblaasfiguren

Gaat u in Loosdrecht een feest organiseren, bijvoorbeeld voor een verjaardag of een huwelijksjubileum? Dan kunt u het feest nog leuker maken met een opblaaspop. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Verhuur Plezier. Wij bieden u niet alleen leuke opblaasbare poppen voor verjaardagen en huwelijksjubilea, maar bijvoorbeeld ook specifiek voor Abraham en Sarah, of voor de geboorte van een kindje. Wij bieden u de meest uiteenlopende mogelijkheden. Uiteraard kunt u al onze opblaaspoppen online bekijken in het assortiment.

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Van opblaasbare baby’s tot getrouwd stel oud

De opblaaspoppen hebben allemaal een mooie uitstraling die passend is aan de gelegenheid waarvoor zij zijn bedoeld. Voor een geboorte hebben wij bijvoorbeeld een leuke baby of een opblaasbare ooievaar en voor een huwelijksjubileum hebben wij een mooi bruidspaar. Uiteraard hebben wij ook een leuke Jarige Job en een Jarige Jet in het assortiment. Wordt iemand vijftig jaar oud? Dan moet dit natuurlijk gevierd worden met een Sarah of een Abraham. Ook deze zijn te vinden in ons aanbod. Wij hebben van beide soorten een oude en een jonge uitvoering. Indien gewenst kunnen de opblaaspoppen worden voorzien van een leeftijdsbordje.

Abraham huren

Als u een abraham voor in Loosdrecht wilt huren, dan kunt u online het aanbod bekijken. Wanneer u een leuke opblaaspop heeft gevonden, dan kunt u deze direct reserveren. U geeft hierbij aan op welke locatie u deze op wilt halen en op welke dag en tijd u dit wilt doen. U kunt ook direct aangeven wanneer u de pop terugbrengt. U ontvangt altijd een bevestiging van ons. Neemt u dan ook contact met ons op wanneer dit niet het geval is. Vervolgens zorgen wij er na het reserveren voor dat u de opblaaspop mee kunt nemen op het aangegeven tijdstip. U krijgt het complete pakket mee, met de opblaaspop zelf, haringen om deze goed stevig aan de grond te bevestigen, een instructie voor het opzetten van de opblaaspop en uiteraard ook de blower.

Abraham/Sarah ophalen in Huizen/Utrecht

U kunt zelf kiezen op welke locatie van Verhuur Plezier u de opblaaspop wilt halen en weer wilt terugbrengen. U vindt ons in Huizen op het Hoefblad 39. Dit is vanuit Loosdrecht ongeveer 25 minuten rijden. U kunt ook kiezen voor onze locatie in Utrecht, aan de Hammarskjoldhof 19. Dit is ongeveer tien minuten langer rijden. Beide locaties zijn vanuit Loosdrecht goed bereikbaar. U kunt de opblaaspop en toebehoren gewoon in een personenauto meenemen. Hier vindt u de ophaaltijden van beide vestigingen van Verhuur Plezier.