sarah-abraham-assortiment

Zeist opblaasfiguren

Wilt u in Zeist een feest organiseren, voor een Sarah of Abraham, voor een jarige, voor een geboorte of misschien een huwelijksjubileum? U kunt het feest nog een extra leuk sfeertje geven door de gasten op unieke wijze te onthalen, met een levensgrote opblaaspop. Niets is leuker dan dat het feest eigenlijk buiten al begint. Bij Verhuur Plezier kunt u opblaaspoppen voor in Zeist huren tegen een scherp tarief. U betaalt een vast tarief voor de eerste dag en voor iedere dag extra betaalt u slechts een paar euro per dag. Ideaal om een feest meer dan compleet te maken. Het wordt absoluut onvergetelijk!

Direct assortiment bekijken? Kies categorie:

Sarah opblaaspoppen
Sarah
Abraham opblaaspoppen
Abraham
Geboorte opblaaspoppen
Geboorte
Verjaardag opblaaspoppen
Verjaardag
Jubileum opblaaspoppen
Jubileum
Jubileum opblaaspoppen
Pensioen

Een breed assortiment

Wij hebben voor vrijwel iedere gelegenheid in Zeist een passende opblaasbare pop. U kunt bij ons een jonge en een oude Abraham of Sarah huren, of een man of vrouw die van een leeftijdsbord kan worden voorzien. U kunt ook kiezen voor een charmant bruidspaar met een prachtige uitstraling. Is er een kindje geboren en mag iedereen dit weten? Dan huurt u een gigantische baby of een indrukwekkende opblaasbare ooievaar. U kunt al onze mogelijkheden online bekijken. Bij iedere opblaasbare pop kunt u meer informatie lezen, zoals de hoogte en de huurprijs per dag.

Optimaal gemak
U kunt ons assortiment online bekijken. Wanneer u een opblaaspop heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u bij deze pop aangeven wanneer u deze zou willen ophalen en wanneer u deze weer terug wilt komen brengen. Vervolgens plaatst u de reservering en sturen wij u hier een bevestiging van. Uw reservering is niet definitief als u geen bevestiging ontvangt, dus het is goed dit in de gaten te houden. Wij bieden u de opblaaspop aan in een oranje tas die goed te vervoeren is in een personenauto naar Zeist. In deze tas vindt u niet alleen de opblaaspop zelf, maar ook instructies voor het opzetten, haringen voor het vastzetten en uiteraard de benodigde blower.

Van Zeist naar Huizen
Wanneer u de opblaaspop in Zeist wilt opzetten, dan kunt u het best op onze ophaallocatie in Huizenterecht. Dit is binnen een straal van vijftien kilometer van Zeist. Wij zijn goed bereikbaar. Viert u het feest op een andere locatie en ligt deze locatie dichterbij de plaats Huizen? Dan hebben wij hier ook een locatie. U kunt aangeven waar u de opblaaspop op wilt halen. U kunt hier onze flexibele tijden voor het ophalen bekijken.