Opblaaspop huren in Zeist

Wilt u in Zeist een feest organiseren, voor een Sarah of Abraham, voor een jarige, voor een geboorte of misschien een huwelijksjubileum? U kunt het feest nog een extra leuk sfeertje geven door de gasten op unieke wijze te onthalen, met een levensgrote opblaaspop. Niets is leuker dan dat het feest eigenlijk buiten al begint. Bij Verhuur Plezier kunt u opblaaspoppen voor in Zeist huren tegen een scherp tarief. U betaalt een vast tarief voor de eerste dag en voor iedere dag extra betaalt u slechts een paar euro per dag. Ideaal om een feest meer dan compleet te maken. Het wordt absoluut onvergetelijk!
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham & Sarah pop huren Zeist

Hoefblad 39
1273 AB Huizen

Ophalen- & terug brengen is mogelijk binnen de tijden:
Maandag-Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 13:00

Opblaas Sarah huren in Zeist

Wij hebben voor vrijwel iedere gelegenheid in Zeist een passende opblaasbare pop. U kunt bij ons een jonge en een oude Abraham of Sarah huren, of een man of vrouw die van een leeftijdsbord kan worden voorzien. U kunt ook kiezen voor een charmant bruidspaar met een prachtige uitstraling. Is er een kindje geboren en mag iedereen dit weten? Dan kunt u een gigantische opblaas baby huren. Voor iemand die stopt met werken is een pensioen pop huren weer erg leuk. U kunt al onze mogelijkheden online bekijken. Bij iedere opblaasbare pop kunt u meer informatie lezen, zoals de hoogte en de huurprijs per dag.

Van Zeist naar Huizen

Wanneer u de opblaaspop in Zeist wilt opzetten, dan kunt u het best op onze ophaallocatie in Huizen terecht. Dit is binnen een straal van vijftien kilometer van Zeist. Wij zijn goed bereikbaar. Viert u het feest op een andere locatie en ligt deze locatie dichterbij de plaats Huizen? Dan hebben wij hier ook een locatie. U kunt aangeven waar u de opblaaspop op wilt halen. U kunt hier onze flexibele tijden voor het ophalen bekijken.

Zeist jubileum pop huren

U kunt ons assortiment online bekijken. Wanneer u een opblaaspop heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kunt u bij deze pop aangeven wanneer u deze zou willen ophalen en wanneer u deze weer terug wilt komen brengen. Vervolgens plaatst u de reservering en sturen wij u hier een bevestiging van. Uw reservering is niet definitief als u geen bevestiging ontvangt, dus het is goed dit in de gaten te houden.
Wij bieden u de opblaaspop aan in een oranje tas die goed te vervoeren is in een personenauto naar Zeist. In deze tas vindt u niet alleen de opblaaspop zelf, maar ook instructies voor het opzetten, haringen voor het vastzetten en uiteraard de benodigde blower.