Opblaaspop huren in Culemborg

Wilt u heel Culemborg laten weten dat u iets te vieren heeft? Dat kan met een reusachtige opblaaspop. We hebben het dan niet over een opblaaspop van anderhalve meter hoog, maar eerder over opblaasbare poppen met een hoogte van gemakkelijk drie meter. Sterker nog, de meeste opblaaspoppen zijn nog hoger dan dat. Zo weet iedereen in de omgeving dat er iets feestelijks aan de hand is. U kunt deze mooie en vooral ook leuke opblaaspoppen voordelig huren bij Verhuur Plezier, in Huizen.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham & Sarah pop huren Culemborg

Hoefblad 39
1273 AB Huizen

Ophalen- & terug brengen is mogelijk binnen de tijden:
Maandag-Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 19:00
Zondag: 10:00 – 13:00

Culemborg opblaas Sarah huren

Het huren van een reusachtige opblaaspop klinkt misschien prijzig, maar bij Verhuur Plezier is dit zeker niet het geval. U kunt een opblaaspop huren voor een dag tegen een scherp tarief. Wilt u de pop langer houden dan een dag, wat bijvoorbeeld vaak het geval is bij een geboorte, dan betaalt u slechts enkele euro’s per extra dag. Zo blijft het voordelig om bij ons een opblaaspop te huren voor in Culemborg. U kunt ons assortiment opblaaspoppen en –figuren eens online bekijken. Bij iedere opblaaspop vindt u de huurprijs. U zult zien dat deze u bijzonder mee zal vallen.

Jubileum opblaaspop Culemborg

U kunt bij het reserveren aangeven wanneer u de gewenste opblaaspop wilt komen halen en wanneer u deze wilt retourneren. U kunt de opblaaspop zelf vanuit onze locatie in Huizen naar Culemborg rijden. Dit is een ritje van ongeveer 30 kilometer. Deze past uitstekend in een personenwagen. U krijgt van ons alle benodigdheden mee, inclusief instructies voor het opzetten. Wij zijn in Huizen te vinden. Kijk hier voor de ruime ophaaltijden op deze locatie.

Abraham 50 jaar Culemborg

Natuurlijk hebben wij ook Sarah en Abraham in ons assortiment, beiden in een jonge en in een oude uitvoering. Voor het vieren van een geboorte hebben wij een opblaasbare baby van 3,50 meter hoogte en een leuke opblaasbare ooievaar.

Culemborg opblaasfiguren verjaardag

Voor iedere feestelijke gelegenheid hebben wij een goede opblaaspop in het assortiment. Wilt u bijvoorbeeld een 18e, 21e of misschien juist wel 75e of 80e verjaardag gaan vieren op grootse wijze? Dan hebben wij hier leuke mannelijke en vrouwelijke opblaaspoppen voor die van een leeftijdsbord of een toepasselijk vlaggetje kunnen worden voorzien. Gaat het om een bruidspaar dat een bepaald aantal jaren getrouwd is? Dan kunt u kiezen voor het leuke opblaasbare bruidspaar.