­

Let op: Alle geboorte opblaasfiguren zijn universeel en te gebruiken voor zowel jongens als meisjes.

Opblaasbare baby/ooievaar huren

Om een geboorte groots te vieren kunt u een opblaasbare baby huren. Deze opblaasbare pop is bijzonder groot en zal dan ook zeker  niet onopgemerkt blijven wanneer u deze in uw tuin plaatst. Wanneer er een baby is geboren, dan is dit zeker reden om het uitgebreid kenbaar te maken. Niets is immer mooier dan een nieuw leven. Met de opblaasbare baby kunt aan de hele wereld duidelijk laten zien dat u trotse ouder bent geworden. Als kersverse opa, oma, oom of bijvoorbeeld tante is het natuurlijk ook erg leuk om de huur van een opblaasbare baby cadeau te doen aan de nieuwe ouders.

Een opblaasbare baby met leeftijdsbord

Natuurlijk wordt er het meest gekozen voor een opblaasbare baby pop wanneer er een geboorte te vieren valt. Echter, er wordt ook wel een opblaasbare figuur in de vorm van een ‘onvolwassen jarige‘ gehuurd om een andere leeftijd om een hilarische manier kenbaar te maken. Wij leveren dan ook niet alleen opblaasbare poppen, maar wij kunnen hier ook een leuk leeftijdsbord bij leveren, zoals voor 18, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75 en 80 jaar. Met de grote opblaasbare baby pop en een uniek leeftijdsbord is het feest eigenlijk direct al geslaagd. Vind u dit leuk om te doen? Vul dit dan even als extra opmerking in bij de reservering.

Ooievaar huren

Na een bevalling kunt u zowel de baby als de ooievaar huren. De ooievaar is 4meter hoog en een geweldige eyecatcher! De Ooievaar is beschikbaar voor één week tegen een tarief van 50 euro!

De opblaasbare pop plaatsen

U kunt de opblaasbare baby pop in principe overal plaatsen waar u wilt. Wel is het belangrijk dat de opblaasbare figuur stevig vastgezet kan worden met behulp van de haringen die wij bij de opblaaspop leveren. Daarnaast krijgt u ook een blower en een handleiding voor het opzetten meegeleverd. Het is heel eenvoudig om de opblaasbare figuren op te zetten en stevig aan de grond te bevestigen. Het best is het wanneer u dit met twee personen doet. Uiteraard is het wel aan te raden om naar de weersomstandigheden te kijken. Wanneer u de opblaasbare baby al heeft gehuurd en er heerst een minimale windkracht vijf, dan is het aan te raden om even contact met ons op te nemen voor advies. Wij helpen u in dit geval uiteraard graag verder.

Opblaasbare baby of ooievaar huren

Verhuur Plezier is gevestigd in Huizen en kan opblaasbare poppen leveren aan de hele regio. U kunt uw gereserveerde opblaasfiguur namelijk zelf ophalen en retourneren. Wij zijn vanuit de meest uiteenlopende plaatsen in de omgeving goed bereikbaar, zoals vanuit Hilversum, Baarn, Eemnes, Laren, Blaricum, Naarden, Almere en Bussum. De opblaasbare baby wordt in een tas aangeboden die gemakkelijk in een personenauto te vervoeren is. Voor meer informatie of advies kunt u uiteraard altijd even contact met ons opnemen.

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij gesloten t/m 28 april 2020.