50 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd is niet zomaar iets! Een halve eeuw aan elkaars zijde, door dik en dun, is een hele prestatie. Dat is natuurlijk een feestje waard. Gaat u een feest organiseren om uw eigen 50-jarig huwelijk te vieren, of organiseert u een leuke party voor een dierbaar stel dat al zo lang lief en leed met elkaar deelt? Dan is het natuurlijk ontzettend leuk om de gelegenheid helemaal compleet te maken met een opblaasbaar stel. Deze grote figuren gaan zeker niet onopgemerkt en maken een sfeervolle indruk bij ieder 50-jarig huwelijksfeest.

Grote opblaasfiguren voor 50 jaar getrouwd

Verhuur Plezier heeft een geweldig getrouwd stel voor u klaarstaan in de vorm van een opblaasbaar paar. De dame heeft een hoogte van 3.00 meter en de heer heeft een hoogte van 3,20 meter. Dit getrouwde stel is dan ook zeker niet te missen! De hele straat zal uitlopen om te zien wat er voor iets feestelijks te gebeuren staat! Wanneer u een leuk feestje voor een 50 jaar getrouwd stel organiseert, dan zal dit gelukkige paar zeker heel blij verrast worden door dit stel. Tussen de dame en de heer kan een mooi huldedoek worden aangebracht, zodat het niemand meer onduidelijk is dat het paar al 50 jaar lang een gelukkig stel is.

Cadeautip 25-50 jaar getrouwd

Natuurlijk zorgen wij er graag voor dat het voor u erg gemakkelijk is om het opblaasbare getrouwde stel neer te zetten. U krijgt de opblaaspoppen mee in een praktische tas, welke ook voorzien is van een blower, haringen om de figuren vast te zetten en een praktische handleiding. U kunt de opblaasfiguren het best met (minimaal) twee personen opzetten. De tassen waarin wij de opblaasfiguren meegeven zijn niet erg groot van formaat, waardoor u deze gewoon in een personenauto op kunt halen. U vindt ons aan het Hoefblad 39 in Huizen. Uiteraard kunt u online reserveren, zodat u hier de deur niet voor uit hoeft. U kunt op de website aangeven wanneer u het opblaasbare bruidspaar wilt ophalen en retourneren. Wij sturen u een bevestiging van uw bestelling, zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is.

12,5, 25 en 40 jaar getrouwd

50 jaar getrouwd zijn is natuurlijk een erg lange tijd. In de jaren hiervoor vinden natuurlijk nog enkele bijzondere huwelijksdagen plaats, zoals het 12,5-jarig huwelijk, het 25- en 40-jarig huwelijk. Bij het opblaasbare getrouwde stel leveren wij een leuk en opvallend huwelijksdoek. Deze is niet alleen leverbaar voor een 50-jarig huwelijk, maar ook voor wanneer het stel 12,5, 25 of bijvoorbeeld 40 jaar getrouwd is. Kortom, dit opblaasbare stel is geschikt voor ieder huwelijks jubileum. Geef het getrouwde stel een leuk, verrassend en zeer origineel extraatje met deze opblaasfiguren en laat iedereen weten dat er een groot feest staat te beginnen. Niets is leuker dan om op een opvallende wijze alle gasten van het bruidspaar, en het bruidspaar zelf natuurlijk, te verwelkomen. Huur daarom tegen een voordelig tarief een geweldig opblaasbaar stel voor ieder huwelijksfeest, bij Verhuur Plezier natuurlijk!