­

Sarah huren

Een opblaasbare Sarah huren is een geweldige verassing voor de vrouw die 50 jaar wordt. Wanneer u ervoor kiest een opblaasbare Sarah pop te huren, dan weet u zeker dat u een mooie, grote en zeker opvallende Sarah aan iemand cadeau doet. Dames die vijftig jaar oud worden verwachten toch wel een pop die zij niet snel meer zullen vergeten. Met een levensgrote opblaasbare Sarah pop wordt dit effect zeker bereikt. De ‘jongedame’ zal deze prachtige pop niet snel meer vergeten!

Opblaasbare Sarah huren

Een opblaasbare Sarah huren is natuurlijk in alle gevallen voordeliger dan wanneer u een grote opblaasbare pop koopt. Het aanschaffen van een dergelijke pop is in de meeste gevallen enkel voor ondernemingen een goede optie. Particulieren gebruiken de pop gewoonweg te weinig om de kosten eruit te halen. Het huren van een Sarah opblaasbare pop is dan ook aanzienlijk goedkoper en u hoeft natuurlijk geen ruimte te maken voor de opslag van de grote opblaasbare pop. De opblaasbare Sarah is heel eenvoudig zelf op te zetten, het liefst met twee personen, en kan ook heel eenvoudig weer worden verwijderd.

Huur een Sarah bij onze ophaallocatie
U kunt een mooie opblaasbare Sarah pop naar wens bij ons huren. Wij zijn gevestigd in Huizen, waardoor wij heel goed bereikbaar zijn vanuit meerdere omliggende plaatsen. Zo zijn wij ook goed bereikbaar vanuit onder meer de plaatsen Laren, Almere, Bussum, Naarden, Baarn, Hilversum, Blaricum en Eemnes. De opblaasbare Sarah pop wordt opgehaald in oranje tas die relatief klein van formaat is, waardoor deze gewoon met een personenauto kan worden opgehaald. In deze tas zijn alle benodigdheden aanwezig om de opblaasbare Sarah goed stevig op te zetten. Bij windkracht vijf of hoger is het raadzaam om voor het opzetten even contact met ons op te nemen. Bij het ophalen dient u het huurbedrag te voldoen en is het nodig een legitimatiebewijs mee te brengen waar wij een kopie van kunnen maken. Bij het online reserveren kunt u zelf de gewenste ophaaldag en –tijd aangeven, evenals het gewenste moment van retourneren.

Online reserveren
Heeft u een mooie Sarah opblaasbare pop gevonden in ons aanbod en wilt u deze opblaasbare Sarah huren? U kunt uw bestelling direct online plaatsen in de vorm van een reservering. Wij bevestigen uw reservering, evenals de ophaaltijd. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u advies wenst of meer informatie wilt ontvangen. Wij helpen u graag verder.

 

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij gesloten t/m 28 april 2020.