­

Abraham huren

Wilt u een opblaasbare Abraham huren voor een leuk feest in bijvoorbeeld Huizen, Bussum, Almere, Naarden, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn of Hilversum? Dan bent u bij Verhuur Plezier zeker aan het juiste adres. Wij bieden u de mogelijkheid een veelzijdigheid aan opblaaspoppen te huren voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Binnen ons assortiment heeft u ook de keuze voor poppen die zeer geschikt zijn voor een vijftigste verjaardag van een man. U kunt de opblaasbare Abraham huren tegen een aantrekkelijke prijs en bij ons ophalen en retourneren in Huizen.

Opblaasbare Abraham huren

Al onze opblaasbare poppen, waaronder ook de opblaasbare Abraham, kunnen op afspraak bij ons worden opgehaald. U kunt online reserveren en hierbij direct aangeven wanneer u de opblaasbare oude man op wilt komen halen en wanneer u deze weer wilt retourneren. Wij bevestigen deze afspraak aan u en zorgen ervoor dat alle benodigdheden voor u klaar staan. U krijgt het geheel mee in een oranje tas waarin alle benodigdheden samengepakt zijn, zoals de blower, de haringen (indien nodig), de instructies en uiteraard de opblaasbare Abraham zelf. Deze tas is klein genoeg om in een gewone personenauto op te halen.

Een opvallende Abraham in de tuin

Wilt u uw vader, uw broer of bijvoorbeeld uw oom verrassen met een fantastische pop op zijn vijftigste verjaardag? Dan is de opblaasbare pop van een oude man natuurlijk een geweldige optie. Bij al onze opblaaspoppen kunnen wij borden leveren met een leeftijd, waaronder ook de leeftijd van vijftig uiteraard beschikbaar is. Deze levensgrote opblaasbare Abraham pop zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk achterlaten. Uiteraard kan de Abraham pop ook worden opgezet op een bedrijfsterrein, zodat u bijvoorbeeld een collega op een leuke manier kunt laten starten op de werkdag waarop hij vijftig wordt. De opblaasbare figuren zijn heel eenvoudig op te zetten en weer leeg te laten lopen. Wij raden u wel aan het opzetten met twee personen te doen.

Contact Abraham huren

U kunt al onze opblaasbare figuren, waaronder ook de opblaasbare Abraham, direct online reserveren. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat u nog vragen heeft, over de poppen of bijvoorbeeld over onze mogelijkheden en tarieven. U kunt dan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag. Wanneer u de opblaasbare Abraham bij ons op komt halen willen wij graag een kopie van uw legitimatie maken. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Tot ziens!

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij gesloten t/m 28 april 2020.