Opblaaspop huren in Maarssen

Wilt u heel Maarssen laten weten dat u een kindje heeft gekregen? Wilt u iedereen in de buurt laten weten dat iemand Sarah of Abraham gaat zien? Of wilt u misschien wel duidelijk maken dat er in Maarssen een heel gelukkig bruidspaar woont? Zeg het met een levensgrote opblaaspop en niemand zal de boodschap missen! U kunt een passende opblaaspop huren bij Verhuur Plezier in Huizen. U kunt online ons assortiment opblaaspoppen en –figuren bekijken. Hier vindt u uiteraard ook de huurprijzen. Deze prijzen zijn voor één dag. Dit betekent niet dat u de opblaaspop niet langer kunt huren. Per extra dag betaalt u slechts een paar euro extra. Indien gewenst kunt u de opblaaspop wel op dezelfde dag halen en weer terug brengen.
Voor de jonge Sarah onder ons die pas 50 jaar is geworden, is dit het geweldige sarah opblaasfiguur.
Is er een feestje in het vooruitzicht en wilt u een opblaasbare Abraham huren?
Er is een jongen of meisje geboren en iedereen mag het weten.
De jarige Job eens flink verassen? Huur dan deze opblaasbare Jarige Job
Verras het stel met deze twee enorme opblaasfiguren met het bijpassende doek ertussen.
Een man of vrouw met pensioen. Na zijn laatste werkdag staat er wat leuks op hem te wachten!

Abraham & Sarah pop huren Maarssen

Vanuit Maarssen is onze ophaal- en retourneerlocatie in Huizen zeer goed bereikbaar. U zult er ongeveer vijftien tot twintig minuten over rijden, afhankelijk van uw vertrekpunt in Maarssen. Wij zijn gevestigd in Huizen. Ook vanuit andere plaatsen in de omgeving zijn wij goed bereikbaar, zoals uit Culemborg, Houten en Zeist. Bij Verhuur Plezier staan wij graag voor u klaar. Bekijk hier onze openingstijden. Wij hebben ook een tweede locatie waar u terecht kunt, gelegen aan Hammarskjoldhof 19 in Utrecht. Wilt u de pop ergens anders gebruiken en is Utrecht dichterbij? Dan is het ook mogelijk om vanuit deze locatie een Sarah of Abraham pop te huren.

Verjaardag of baby opblaaspop Nieuwegein

Wij hebben voor de meest verschillende gelegenheden een mooie opblaaspop. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een ooievaar of een baby om een geboorte te vieren, of voor een bruidspaar voor het vieren van een huwelijksjubileum of een trouwerij. U kunt ook een Abraham of een Sarah huren. Hier hebben wij diverse uitvoeringen van, in een jonge variant en een oude variant. Tot slot hebben wij ook Jarige Job en Jarige Jet in het assortiment.

Op onze website kunt u gemakkelijk een Sarah of Abraham opblaaspop huren. Bekijk het aanbod en reserveer vandaag nog een mooi opblaasfiguur!

Nieuwegein online jubileum pop huren

Wij bieden u uiteraard het gemak van online reserveren. Kies uw favoriete opblaaspop en geef in het systeem aan op welke dag en om welke tijd u deze op zou willen halen. Daarnaast kunt u ook direct aangeven wanneer u de opblaaspop wilt retourneren. U krijgt van ons een bevestiging van uw reservering. Deze dient u goed in de gaten te houden, daar de reservering niet definitief is zonder deze bevestiging. Wij zorgen ervoor dat de opblaaspop op de juiste dag en tijd voor u klaar staat. U krijgt deze mee in een compacte oranje tas. Deze is eenvoudig te vervoeren in een personenauto. In de tas vindt u alles wat u nodig heeft om de opblaaspop goed en stevig op te zetten, zoals haringen, een blower en instructies.