Jubileum pop huren

Wil je een jubileum opblaaspop huren die geschikt is voor een Jubileum? Bekijk dan onderstaand ons aanbod. Heb je mensen die net getrouwd zijn? Of is er een 25 jaar jubileum in aankomst? Maak gebruik van onze lage prijzen en huur een leuke opblaasfiguren vanaf €35,-. Je hebt de keuze uit een klassieke Sarah en Abraham, maar er zijn ook andere varianten waar je uit kunt kiezen voor een jubileum.

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

Huur vandaag nog jouw Jubileum Opblaasfiguur en maak er een onvergetelijk feest van!

Jubileum opblaaspop huren

Vier een jubileum in stijl met onze opvallende opblaaspop voor jubileums! Of het nu gaat om een 25-jarig huwelijk, een 50-jarige vriendschap of een andere mijlpaal, onze opblaasbare figuren voegen een vleugje feestelijkheid toe aan elke speciale gelegenheid.

De prijs voor het huren van een opblaas jubileum pop varieert op basis van de gewenste huurperiode. Voor de eerste dag hanteren we een tarief van €35,-, inclusief opzetten en instructies voor een moeiteloze installatie. Bovendien wordt er slechts een kleine toeslag van €5,- in rekening gebracht voor elke opeenvolgende nacht van verhuur. Zo kunnen jullie optimaal genieten van de aanwezigheid van het opblaasbare figuur gedurende de hele feestperiode.

Opblaasbare jubileum pop huren

Onze opblaasbare jubileumfiguren zijn de ideale manier om de jubilaris te verrassen en de festiviteiten naar een hoger niveau te tillen. Met een indrukwekkende hoogte trekt het figuur zeker de aandacht van iedereen in de buurt. Het is ontworpen om eenvoudig op te zetten en af te breken, met duidelijke en gebruiksvriendelijke instructies die bij de levering zijn inbegrepen. Zo kunnen jullie je richten op het vieren van het jubileum zonder je zorgen te maken over het opzetten van de pop.

Of het nu in de voortuin, op het terras of in de feestzaal is, onze jubileum opblaaspoppen zorgen voor een onvergetelijk en levendig decor. Laat de voorbijgangers en gasten glimlachen door deze opvallende blikvanger.