Geboorte pop huren

Wil je een opblaasfiguur huren die geschikt is voor een Geboorte van een kind? Bekijk dan onderstaand ons aanbod voor opblaasbare baby figuren. Wij verhuren opblaasbare baby figuren voor zowel jongetjes als meisjes. Ken je iemand die is bevallen? Of heb je zelf een kindje gekregen en wil je een leuke pop huren? Onze goedkope opblaasfiguren kun je al huren vanaf €35,-.

€35,00

(inclusief 21% BTW)

Huur vandaag nog jouw Baby Opblaasfiguur en maak er een onvergetelijk feest van!

Opblaas baby huren

De prijs die je betaalt voor het huren van een opblaas pop baby hangt af van de huurperiode. Bij Verhuurplezier.nl rekenen wij €35,-  voor de eerste dag en daarbij €5,- voor iedere nacht dat de baby opblaaspop blijft staan. De opblaas baby is de perfecte manier om iemand te verrassen die onlangs een kindje hebben gekregen. De opblaas baby figuren zijn gemakkelijk op te zetten met de bijgeleverde instructies en gemakkelijk weer op te ruimen. Wil je een geboorte pop huren? Kijk dan hierboven voor het aanbod.

Baby pop huren

Deze baby opblaasfiguren zijn een eyecatcher voor iedereen die binnenkomt op de verjaardag of op kraamvisite. Onze opblaas pop baby is 3,5 meter hoog en is daarom erg opvallend. Ook zal de opblaasbare baby mensen in de buurt laten weten dat er een geboorte of jarige baby is. In ons assortiment hebben wij voor iedere situatie een geschikte geboorte pop. Bekijk hierboven ons aanbod voor meer informatie over het huren van geboorte opblaasfiguren bij VerhuurPlezier.nl.