Verjaardag pop huren

Wil je een verjaardag pop huren huren die geschikt is voor een Verjaardag? Bekijk dan onderstaand ons aanbod aan opblaaspoppen voor verjaardagen. Ken je iemand die net 18 jaar geworden is? Of is er iemand in de familie die binnenkort 50 gaat worden? Huur dan één van deze leuke opblaaspoppen als verrassing. Wij hebben poppen voor verschillende leeftijden, voor een lage prijs.

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

Huur vandaag nog jouw Verjaardag Opblaasfiguur en maak er een onvergetelijk feest van!

Opblaasfiguren verjaardag

De kosten voor het huren van opblaasfiguren verjaardag variëren op basis van de duur van de huurperiode. Voor de eerste dag wordt een bedrag van €35,- in rekening gebracht, en daarnaast wordt er €5,- gerekend voor elke opeenvolgende nacht waarin het opblaasfiguur wordt gehuurd. Deze verjaardag poppen vormen de ideale verrassing om een speciale verjaardag te vieren. Ze zijn moeiteloos op te zetten dankzij de duidelijke instructies die worden meegeleverd, en net zo gemakkelijk weer op te bergen na afloop van het feest. Verjaardag pop huren? Hierboven vind je het aanbod.

Opblaasbare pop verjaardag

Of je nu een buitenfeest hebt gepland in de tuin of een binnenfeest in een gehuurde zaal, deze opblaasbare figuren passen zich aan elke setting aan en worden het hoogtepunt van de viering. Maak van elke verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis met deze vrolijke en kleurrijke toevoegingen aan de feestdecoratie. Kies voor gemak en impact door een verjaardag pop te huren en maak de dag van de jarige nog specialer. In ons assortiment vind je veel verschillende opties, voor mensen van verschillende leeftijden, van baby’s tot mensen van boven de 50.