Sarah huren

Heeft u binnenkort een feestje van een Sarah en wilt u de jarige op een leuke manier verassen? Huur dan een opblaasbare Sarah. Dit is een geweldige eyecatcher voor iedereen die op de verjaardag binnen komt. Daarnaast zal door de opblaas Sarah de hele straat zien dat de jarige 50 jaar is geworden. Huur een opblaasbare Sarah via onze website en maak gebruik van onze laagste prijs garantie.

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

€35,00

(inclusief 21% BTW)

Huur vandaag nog jouw Opblaasbare Sarah en maak er een onvergetelijk feest van!

Opblaas Sarah huren

De prijs voor het huren van een opblaasbare Sarah is afhankelijk van de huurperiode. Wij rekenen €35,- en daarbij €5,- voor iedere nacht dat de opblaas Sarah weg is. De opblaasbare Sarah is een super leuke verassing voor iedere vrouw die 50 jaar geworden is. Deze is gemakkelijk op te zetten met de bijgeleverde instructies en ook snel weer op te ruimen.

Sarah 50 jaar pop huren

Vier het gouden jubileum in stijl door een levensechte “Sarah 50 jaar” pop te huren! Met vijf decennia aan herinneringen en ervaringen verdient ze een eerbetoon dat net zo speciaal is als zijzelf. Laat de buurt weten dat het tijd is om te feesten met een opvallende opblaaspop die voorbijgangers begroet en glimlachen oproept. Of het nu voor een bescheiden bijeenkomst is of een groots feest, deze pop voegt een speels en feestelijk element toe aan de festiviteiten.

Sarah pop huren

Overweeg je een gewone Sarah pop te huren, om deze voor de deur te zetten? Overweeg dan toch nog eens goed of je niet liever een opblaas Sarah wil huren. Deze valt veel meer op, is gemakkelijk te plaatsen en sprint veel meer in het beeld voor de hele buurt. In ons assortiment hebben wij voor iedere Sarah een geschikte optie. Hierboven vind je het aanbod dat wij hebben. Een goedkope Sarah pop huren is erg leuk voor verjaardagen van familie of vrienden.

Grote Sarah pop huren

Als je een Sarah opblaaspop wilt huren, zijn er verschillende soorten waaruit je kunt kiezen. Op onze website kun je een grote Sarah pop huren voor in de tuin, een feestzaal of een andere locatie. De Sarah opblaaspoppen die je kunt vinden zijn tussen de 3 en 4 meter hoog en zijn dus erg imposant.