­

Verjaardag Opblaasfiguur

Als u een opblaasbare Jarige Job wilt huren in Hilversum, Almere of bijvoorbeeld Bussum, dan bent u van harte welkom bij Verhuur Plezier. Wij zijn gevestigd in Huizen en Utrecht en door onze centrale ligging zijn wij voor de verhuur van de meest uiteenlopende opblaasbare figuren ook uitstekend bereikbaar vanuit plaatsen als Almere, Bussum, Naarden, Hilversum, Blaricum, Baarn, Laren en Eemnes. U kunt bij ons terecht voor tal van opblaasbare poppen, waaronder ook de opblaasbare Jarige Job. Neemt u gerust even een kijkje in ons brede assortiment om een indruk te krijgen van onze mogelijkheden.

Voor elke verjaardag van een leuke dame kunt u een opblaasbare Jarige Jet huren bij Verhuur Plezier. Wij hebben een leuk assortiment opblaasbare figuren, zoals mannen, vrouwen en baby’s. Ook wanneer u interesse heeft in het huren van een opblaasbare Jarige Jet kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.. U kunt ons complete assortiment opblaasbare figuren online bekijken. Als u een opblaasfiguur bij ons huurt, kunt u daar een leeftijdsbord bij kiezen. Ons assortiment borden met leeftijden bestaat uit de volgende leeftijden: 18, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75 en 80 jaar.

Opblaasbare Jarige Job, Jarige Jet, Oude man of Oude vrouw

U kunt bij ons heel eenvoudig een opblaasbare Jarige Job, Jarige Jet, Oude man of Oude vrouw huren in Huizen en Utrecht. Op onze website kunt u ons aanbod bekijken. Wij breiden onze mogelijkheden steeds verder uit, waardoor u ook steeds meer leuke opblaasfiguren bij ons terug zult vinden. Heeft u een opblaasfiguur gevonden die u aanspreekt? Dan kunt u deze direct online reserveren. U kunt bij het plaatsen van deze reservering aangeven wanneer u de opblaaspop op wenst te komen halen en wanneer u deze weer wilt retourneren. Wij zullen deze reservering aan u bevestigen. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld de opblaasbare Jarige Job, of andere figuur, bij ons op de locatie in Huizen op komen halen op de afgesproken dag en tijd. Hier kunt u direct afrekenen. Voor de verhuur maken wij graag een kopie van uw legitimatiebewijs. Het is daarom belangrijk deze bij het afhalen mee te nemen.

De opblaasbare figuur opzetten

U kunt de opblaasbare figuren, voor een verjaardag, opzetten op iedere gewenste locatie. Om de pop goed te kunnen bevestigen aan de grond krijgt u haringen meegeleverd. In de oranje tas, waarin u het geheel mee kunt nemen vanuit Huizen, vindt u ook een blower en een instructie om de opblaasbare figuur gemakkelijk op te kunnen zetten. Het is aan te raden dit met minimaal twee personen te doen. De tas is relatief klein van formaat en kan worden opgehaald met een personenauto.

Hoe kunt u de opblaasbare poppen huren?

Voor de meest uiteenlopende feestjes en speciale gelegenheden hebben wij een mooie opblaasbare figuur te huur. Denk aan diverse verjaardagen voor mannen en vrouwen, maar natuurlijk ook aan de geboorte van een kindje. Met een opblaasbare figuur zult u iemand zeker verrassen en zal iedereen in de straat weten wat er gaande is. Er leuk en absoluut onvergetelijk. Wilt u een leuke opblaasbare figuur huren, zoals een Jarige Jet? Kies dan de meest geschikte opblaasbare pop uit ons assortiment en reserveer deze online. U kunt hierbij direct invullen wanneer u de opblaasbare Jarige Jet wilt komen halen en wanneer u deze wilt retourneren. Wij bevestigen deze reservering aan u en zorgen ervoor dat uw bestelling klaarstaat op het gewenste moment.

Opblaasfiguren alle leeftijden

Wij kunnen een opblaasbare Jarige Job voor iedere verjaardag leveren wanneer het gaat om een leeftijd die toch wel als mijlpaal wordt gezien. Wij de opblaasbare poppen krijgt u namelijk een leuk leeftijdsbord. Zo hebben wij de leeftijden 18, 21, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75 en 80 in ons assortiment borden. Heeft u nog vragen? Wij staan graag voor u klaar met meer informatie en advies. Neemt u dan contact met ons op.

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij gesloten t/m 28 april 2020.