­

Let op: Alle opblaasfiguren zijn te combineren met al onze borden. Bekijk hier welke borden wij te huur hebben

12,5, 25, 40 en 50 jaar getrouwd opblaasfiguur.  Staat er binnenkort een huwelijksjubileum in de agenda en wilt u het bruidspaar verrassen met een mooie opblaasfiguur die goed bij de gelegenheid past? Dan heeft Verhuur Plezier precies wat u zoekt! Wij hebben de meest uiteenlopende opblaaspoppen in ons assortiment, zoals een Jarige Job, een Jarige Jet, een Sarah, een Abraham en een baby. Ook wanneer u op zoek bent naar een getrouwd stel als opblaasfiguur dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij zijn gevestigd in Huizen en zijn dan ook vanuit diverse omliggende plaatsen, zoalsHuizen, Bussum, Almere, Naarden, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn en Hilversum, zeer goed bereikbaar. Alle opblaasfiguren kunnen gewoon met een personenauto worden opgehaald.

12,5 / 25 jaar getrouwd opblaasfiguur

Wanneer u een opblaasfiguur voor een huwelijksjubileum wilt huren, dan doet u dit in de meeste gevallen voor een mijlpaal onder de huwelijksjubileums. Hierbij valt te denken aan 12,5 jaar, 25 jaar, 40 en 50 jaar. Echter, het is ook ontzettend leuk om een bruidspaar spontaan met een leuke opblaasfiguur van een getrouwd stel te verrassen wanneer het niet om een mijlpaal gaat. Bij ons kunt u diverse borden huren om bij het opblaasbare bruidspaar te plaatsen. Zo hebben wij onder meer banners met 12,5, 25, 40 en 50 jaar getrouwd. Indien u deze wilt gebruiken voor 20, 30 of 45 jaar getrouwd zijn er ook nog mogelijkheden met onze borden. Dit kan in overleg en dient ingevuld te worden bij de bestelling.

Huwelijksjubileum opblaasfiguren

Wij raden u aan om het opblaasfiguur van het getrouwde stel met minimaal twee personen op te zetten. Het is vrij eenvoudig om dit te doen. Uiteraard krijgt u de blower en de haringen voor het vastzetten bij het opblaasfiguur geleverd. Daarnaast zorgen wij ook altijd voor een heldere instructie. U kunt de opblaasfiguren en opblaaspoppen op iedere locatie opzetten, echter, het is wel belangrijk dat u deze goed vast kunt zetten. Wanneer het erg hard waait, en u heeft de opblaaspop al bij ons opgehaald, dan raden wij u aan om voorafgaande aan het opzetten van de opblaasfiguur even contact met ons op te nemen.

Ook voor 40 en 50 jaar getrouwd stel!

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor het huren van opblaasbare poppen en figuren, waaronder ook het opblaasbare getrouwde stel. Bekijk onze mogelijkheden online en laat u verrassen. Deze opblaasbare figuren maken ieder feest bijzonder! Reserveer direct online of neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Gezien de huidige omstandigheden zijn wij gesloten t/m 28 april 2020.