50 jaar Sarah huren

Een Sarah huren is natuurlijk een fantastisch idee voor elk feestje waarbij iemand 50 jaar (sarah) is geworden en dat dus compleet in het teken staat van de vijftigste verjaardag van een dame. Als een vrouw Sarah wordt, dan mag dit zeker niet zomaar voorbij gaat. Het is tijd voor een feestje! U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een pop te maken, maar deze is in de meeste gevallen relatief klein en het kost veel tijd om deze helemaal zelf te maken. Zoekt u juist naar iets dat echt opvalt, zodat niet alleen Sarah zelf, maar de hele buurt zeker weet dat zij 50 is geworden? Dan kunt u een 50 jaar Sarah huren, bij Verhuur Plezier. Deze is in een mum van tijd opgezet en met een hoogte tussen de 3.00 en 3,50 meter zal deze gegarandeerd opvallen. Een 50 jaar Sarah huren is dan ook de ideale optie als u de jarige Sarah echt op een heel originele manier wilt verrassen.

50 jaar, huur een Sarah

Als een vrouw 50 jaar wordt, dan is dat natuurlijk een goede reden om hier extra veel aandacht aan te besteden. Een verjaardag mag altijd gevierd worden, maar een 50ste verjaardag moet eigenlijk gevierd worden. Het is immers een mijlpaal! Wordt een dierbare 50 jaar? Huur een Sarah en houd het fototoestel in de aanslag om die eerste blik van de echte Sarah direct vast te leggen. Het enthousiasme en de spontaniteit van de reactie zorgen gegarandeerd voor een succesvolle foto die steeds opnieuw de herinnering boven kan halen. Door de enorme hoogte van de opblaasbare Sarah zal iedereen weten waar het feestje plaats zal vinden. Toch is deze enorme Sarah opblaaspop gewoon in een personenauto te vervoeren, doordat wij deze in een handzame oranje tas aanbieden.

Sarah huren

Het hoeft zeker niet duur te zijn om groots uit te pakken voor een dame die vijftig jaar oud wordt. U kunt bij Verhuur Plezier een Sarah huren vanaf €35,-. Tegen deze voordelige prijs krijgt u alles wat u nodig heeft, zoals de opblaaspop zelf natuurlijk, een blower om deze opgeblazen te houden, haringen om het opblaasfiguur goed aan de grond te bevestigen en een praktische instructie om de Sarah pop goed op te zetten. De tarieven zijn dagtarieven. Dit wil zeggen dat u een Sarah kunt huren vanaf €35,- wanneer u de opblaaspop op dezelfde dag ophaalt en retourneert. Uiteraard is het ook mogelijk om de pop langer te huren. In dit geval betaalt u een klein bedrag per extra dag huur. Zo blijft het altijd voordelig om een Sarah opblaaspop te huren bij Verhuur Plezier. U betaalt bij ons ook geen borgkosten. Bij iedere Sarah pop in ons assortiment kunt u vrijblijvend de scherpe huurprijs bekijken.

Verschillende Sarahs in het assortiment

U heeft bij Verhuur Plezier een goede keuze, want bij hebben verschillende Sarahs in het assortiment. De ene Sarah is immers de andere niet, en iedereen heeft eigen voorkeuren als het gaat om de uitstraling van de Sarah opblaaspop. Doordat wij verschillende Sarahs in het assortiment hebben kunt u altijd kiezen voor een Sarah die goed bij de enige echte Sarah past. Op de eerste plaats hebben wij de ‘oude’ Sarah, in de vorm van een oude dame met de pure uitstraling van een echte oma. Daarnaast hebben wij ook een jonge Sarah in ons assortiment, met een leuk jeugdig kapsel, een mooi make-upje en natuurlijk een aantrekkelijke outfit. Voor de liefhebber hebben wij ook een oude vrouw skydancer. Deze blijft voortdurend in beweging en is daarmee toch weer net even anders dan de andere Sarahs in ons assortiment. Ook de grootte van de opblaasfiguren verschilt. De oude Sarah heeft een grootte van 3.00 meter, de jonge Sarah is 3.20 meter groot en de skydancer heeft een hoogte van maar liefst 3.50 meter. Alle Sarahs uit ons assortiment worden aangeboden inclusief alle benodigdheden om deze goed op te zetten en echt te laten stralen tijdens het feest. Uiteraard kunt u alle specifieke informatie vinden bij iedere Sarah in ons online aanbod.

50 jarige verjaardag ideeën

Er zijn natuurlijk talloze 50 jarige verjaardag ideeën. Zo worden er entertainers ingehuurd voor het feest, of een gezellige dj. Er worden unieke slingers opgehangen, ballonnen met 50 en de jarige Sarah krijgt een mooie 50 button opgespeld. Dan zijn er nog de talloze accessoires die speciaal voor Sarah worden gemaakt. Een vijftigste verjaardag kan werkelijk van begin tot einde worden aangekleed met de leukste 50 jarige verjaardag ideeën en accessoires. Een leuke opblaaspop mag hierbij zeker niet ontbreken. Een opblaasbare Sarah maakt het feest helemaal af. In het geval van een tuinfeest in de achtertuin kan deze natuurlijk goed worden opgezet in de tuin, maar wanneer het kouder wordt en het feest gewoon binnen plaats zal vinden, dan kan de opblaasbare Sarah natuurlijk bij de entree van de gelegenheid of bij de eigen voordeur worden geplaatst. Alles wat nodig is, is ruimte voor de opblaasbare Sarah en de mogelijkheid om deze met de bijgeleverde haringen stevig aan de grond vast te maken.

Onze regio

U kunt een prachtige opblaasbare Sarah huren voor de 50ste verjaardag van elke vrouw. Wij leveren bij de poppen een leuk 50-bord, zodat echt duidelijk is dat het om een Sarah verjaardag gaat. U kunt online reserveren en aangeven wanneer u de opblaas Sarah wilt komen halen en retourneren. Wij zijn gevestigd in Huizen. Echter, onze afhaal- en retourlocatie in Huizen ligt zeer centraal en is ook vanuit andere plaatsen goed te bereiken. Wij zijn dan ook trots om mensen uit de hele regio te mogen verwelkomen op onze verhuurlocatie. Zo zien wij regelmatig ook klanten uit plaatsen zoals Eemnes, Utrecht, Naarden, Blaricum, Bussum, Almere, Hilversum, Amersfoort en diverse andere plaatsen. Wij staan klaar voor iedereen die graag een geweldig feest wil organiseren voor een leuke dame die zichzelf Sarah mag gaan noemen. Reserveer nu online de Sarah die goed bij u en de jarige past, tegen een voordelig tarief. Wij sturen u een bevestiging, zodat u zeker weet dat alles goed geregeld is voor de dag van het feest.